89 projectes a Ciutat Vella, a la fase decisòria dels pressupostos participatius

El procés dels pressupostos participatius de Barcelona es reactiva i entra en la fase de priorització, que comença amb la publicació dels 825 projectes d’inversió rebuts i ja validats tècnicament, dels quals 89 són als quatre barris de Ciutat Vella.

22/03/2021 12:34 h

Districte Ciutat Vella

A partir del 22 de març i fins al 5 d’abril, qualsevol persona empadronada a Barcelona disposarà de deu suports, que podrà repartir entre aquests projectes validats. La recollida de suports es farà a través de la plataforma Decidim.Barcelona, amb l’objectiu de triar els vint projectes finalistes per districte que se sotmetran a la votació definitiva al mes de juny.

A Ciutat Vella es destinaran 3.400.000 euros per poder executar els projectes que s’aprovin definitivament el mes de juny.

Dels 89 projectes que han passat a la fase suport o priorització a Ciutat Vella, la majoria proposen inversions o actuacions en remodelació de carrers, equipaments educatius i entorns escolars, mobilitat, millora de l’espai públic, mobiliari urbà i espais de jocs infantils.

Podeu consultar tots els projectes acceptats en el següent enllaç on podreu trobar els que mes us interessin fent la cerca per categoria i per barri.

Nou calendari del procés participatiu

Entre el 22 de març i el 5 d’abril tindrà lloc la fase de suports o priorització dels projectes. La ciutadania podrà donar suport als projectes acceptats, i els vint projectes amb més suports de cada districte passaran a la fase següent.

Entre el 6 d’abril i el 7 de maig, els 200 projectes prioritzats entre tots els districtes entraran a la fase de concreció entre la ciutadania que els promou i els serveis municipals. Durant el mes de maig prepararem els materials comunicatius dels diferents projectes.

Entre l’1 i el 23 de juny (en un període per concretar), la ciutadania votarà els projectes definitius per desenvolupar.