Activat el reforç de retirada de fulles seques al carrer

El servei de neteja incorpora deu escombradores i quaranta operaris i operàries davant l’arribada de la tardor i la possibilitat que caiguin fulles de manera abundant i sobtada.

03/10/2021 10:29 h

Ajuntament de Barcelona

Aquesta és només una de les tres estratègies de flexibilització i adaptació del servei per poder donar una resposta ràpida i eficient per a la recollida de fulles seques que caiguin dels arbres. Així, també s’han reconvertit els equips de neteja amb aigua en equips d’escombrada de fulles i s’han agrupat els equips d’escombrada manual per convertir-los en equips de brigades de més rendiment i més adequats per retirar les fulles amb vehicles de més capacitat. I, com és habitual, s’ha prioritzat la retirada de fulles seques d’embornals, carrils bici i zones de pas de la ciutadania.

Com que les fulles no cauen de manera homogènia i la caiguda depèn de molts factors, com el vent, la pluja, la calor prèvia o l’arribada del fred, és necessari que els equips de neteja estiguin preparats per fer front a una caiguda sobtada i abundant.

El dispositiu es mantindrà activat fins que s’acabi la temporada de caiguda de fulles.

Etiquetes associades a la notícia