Activitats a la Boqueria en el marc de 'Baixa a la Rambla'

10/06/2021 17:17 h

Ajuntament de Barcelona

‘Baixa a La Rambla’ és una iniciativa organitzada per L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Amics de La Rambla, que pretén que els ciutadans de Barcelona es tornin a retrobar amb aquest espai emblemàtic de la ciutat i redescobreixen els seus espais inèdits. En aquest sentit, el Mercat de la Boqueria, situat en aquest espai de la ciutat, hi participa amb diverses activitats.

15 de juny a les 12.00 hores – Taller de floristeria amb Flors Carolina

Demostració floral on s’expliquen tots els consells per fer un ram de flors, tot explicant la història de la floristeria Flors Carolina, situada al costat del Mercat de La Boqueria, i dels personatges il·lustres que l’han visitada, a través d’una exposició fotogràfica. Aforament limitat a un màxim de 8 persones i reserva prèvia a gremi@floristes.cat.

15 de juny a les 19.00 hores – Gimcana Cluedo SCI “El misteri de La Rambla” + Tapa de fideuà i zurito de vi a La Cuina de la Boqueria

Juga al famós joc de detectius i de misteri al voltant de La Rambla. L’activitat finalitza amb una tapa de fideuà i un gotet de vi a La Cuina de la Boqueria. Aforament limitat amb inscripció prèvia a hola@lacuinadelaboqueria.com o al telèfon 609 219 089.