Economia i innovació

Una Barcelona pròspera és aquella on tothom hi pot viure i treballar dignament. Una Barcelona en què l’activitat econòmica posa el focus en les necessitats de les persones i en la millora de la seva qualitat de vida. És en aquest sentit que repensem el desenvolupament econòmic dels barris. Lluitem contra l’atur i la precarietat laboral, fomentem l’ocupació de qualitat i apostem per construir una ciutat més justa i redistributiva en què la innovació tecnològica generi més benestar. Promovem una nova manera de fer economia basada en un model social, col•laboratiu i de proximitat, amb objectius que van més enllà del benefici econòmic.

 • Sis plans per reduir les desigualtats econòmiques entre districtes

  El 2018 s’han invertit 28 milions d’euros en els plans de desenvolupament econòmic de sis districtes.

 • Gran pacte de ciutat per la ciència

  El Pla Barcelona Ciència incrementarà fins als 2,4 milions d’euros la inversió municipal destinada a projectes d’innovació i recerca gestats a la ciutat i l’àrea metropolitana.

 • Smart City Week: reptes i oportunitats de les ciutats intel·ligents

  Més de quaranta activitats obertes a la ciutadania ompliran els barris per reflexionar sobre com les noves tecnologies transformen el nostre dia a dia.

 • Foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre les noies de la ciutat

  La iniciativa Girls for a Change pretén combatre la bretxa digital de gènere i promoure la igualtat d’oportunitats.

 • Escollits per Europa per liderar la mobilitat del futur

  L’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) ha escollit el projecte encapçalat per la capital catalana per convertir-se en una de les seves comunitats d’innovació.

 • Neix innoBA, el nou espai de referència de l’economia social

  Can Jaumandreu serà la primera incubadora especialitzada en projectes d'ESS.