Actualitzat el Registre de fons i col·leccions de l'Ajuntament de Barcelona

Publiquem una versió actualitzada del Registre de fons i col·leccions documentals que estan sota custòdia i responsabilitat dels diversos centres d’arxiu de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’un total de 652 fons i col·leccions de procedència i naturalesa diversa estructurats seguint el Quadre d’Organització de Fons de l’Ajuntament atenent criteris de caràcter jurídic i administratiu. Es divideixen en: Fons municipals, Fons Institucionals, Fons Privats i Col·leccions. Pel que fa als Fons Privats, se subdivideixen en familiars, personals, d’empreses i cooperatives, i d’entitats.

D’aquesta versió actualitzada que publiquem, destaquen els fons que s’han donat d’alta al llarg dels últims mesos, com per exemple el fons de la joiera i orfebre Montserrat Guardiola i Farrés, els dibuixos o les làmines de Joan d’Ivori, o el fons de l’Associació de Veïns del barri de Laforja.

Actualment es treballa en el tractament arxivístic i de conservació dels nous fons per tal de posar-los a disposició de la ciutadania.

Recordem que una part dels fons que custodien els centres d’arxius estan a disposició de l’usuari a través del Catàleg en línia.

Etiquetes associades a la notícia