La línia L1 de metro es renova de Clot a Fondo aquest estiu

Del 29 de juny al 30 d’agost se suspendrà el servei de metro de la línia L1 entre les estacions de Clot i Fondo per renovar-hi 9 quilòmetres de via, amb una inversió de 20 milions d’euros. Durant aquest període s’habilitarà un servei alternatiu i gratuït de bus llançadora amb dues línies que connectaran Clot i Fabra i Puig, i Onze de Setembre i Fondo, respectivament.

17/06/2019 13:44 h

Ajuntament de Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) modernitzarà aquest tram de metro en la renovació més gran realitzada mai a la xarxa, que consisteix a renovar completament les vies, els aparells, les instal·lacions i la senyalització ferroviaris d’un sector amb més de cinquanta anys d’antiguitat.

Per poder executar els treballs es tancaran nou estacions de la línia L1 de metro entre el 29 de juny i el 30 d’agost: Navas, La Sagrera, Fabra i Puig, Sant Andreu, Torras i Bages, Trinitat Vella, Baró de Viver, Santa Coloma i Fondo, a més de Clot en direcció Fondo.

Servei alternatiu d’autobús

Durant la interrupció del servei de metro s’habilitarà un servei gratuït de bus llançadora amb dues línies de tretze autobusos articulats cada una, que faran el recorregut de la línia L1 de metro:

  • Bus llançadora Clot – Fabra i Puig: amb parada a les estacions de Clot, Navas, La Sagrera i Fabra i Puig, amb una freqüència de pas d’entre 3 i 8 minuts els dies laborables i d’entre 3 i 10 minuts els dissabtes i els dies festius.
  • Bus llançadora Onze de Setembre – Fondo: amb parada a les estacions Onze de Setembre, Sant Andreu, Torras i Bages, Trinitat Vella, Baró de Viver, Santa Coloma i Fondo, amb una freqüència de pas d’entre 5 i 12 minuts els dies laborables i d’entre 6 i 15 minuts els dissabtes i els dies festius.

Moure’s amb altres mitjans de transport

  • Metro: la línia L5 permet arribar fins a La Sagrera i la L9 Nord connecta aquesta estació amb Fondo.
  • Rodalies: les línies R3 i R4 connecten el centre de la ciutat (Plaça Catalunya i Arc de Triomf) amb les estacions de La Sagrera – Meridiana, Sant Andreu Arenal i Torre Baró, i les línies R2 i R2 Nord connecten Passeig de Gràcia amb l’estació de Sant Andreu Comtal.
  • Autobús: en horari diürn als barris afectats pel tall del servei de metro circulen les línies H8, 1134, 62, 192, V25, V31 i V33, i en horari nocturn hi circulen les línies N3 i N9.

Consulteu tota la informació sobre el servei de metro de la línia L1 i les alternatives de transport durant el tall de servei entre les estacions de Clot i Fondo al web de TMB.

Etiquetes associades a la notícia