Afectacions de la mobilitat per la manifestació principal del Dia Internacional de les Dones

Aquest divendres, 8 de març, hi haurà restriccions en la circulació de vehicles per la mobilització del 8M que tindrà lloc a la tarda i vespre, amb afectacions als districtes de Gràcia, Ciutat Vella i, sobretot, a l’Eixample. Hi haurà diverses línies d’autobús afectades.

06/03/2024 09:09 h

Ajuntament de Barcelona

La zona de concentració seran els jardins de Salvador Espriu (Jardinets de Gràcia), a les 17.30 hores. Les restriccions s’aplicaran a les vies del recorregut: a tot el pg. de Gràcia (inclòs el tram dels Jardinets), la pl. Catalunya (calçada de la banda de Besòs) i la rda. Sant Pere. Es preveu que acabi a les 22.00 hores a la cruïlla del pg. Sant Joan amb l’av. Vilanova. També es restringirà la circulació de vehicles a l’av. Diagonal entre Muntaner i Bruc, i a la Gran Via de les Corts Catalanes entre Aribau i el pg. de Gràcia.

Pel que fa als desviaments de trànsit, hi haurà els següents: al pg. de Gràcia en sentit Llobregat seran per Pau Claris, i en sentit Besòs per Balmes i per rbla. Catalunya; a l’av. Diagonal en sentit Besòs per Muntaner i per Balmes, i en sentit Llobregat per Bruc i per Pau Claris; a la Gran Via de les Corts Catalanes en sentit Besòs es desviarà per Aribau i per Balmes, i en sentit Llobregat per Pau Claris; a la pl. Catalunya serà cap a Fontanella, i a la rda. Sant Pere, cap al pg. Sant Joan i Roger de Flor.

Afectacions del transport públic

Hi haurà diverses línies de bus que es desviaran o de les quals es limitarà el recorregut durant la mobilització, i seran les següents: D50, H12, H14, H16, V13, V15, V17, V19, X1, 6, 7, 19, 22, 24, 39, 47, 52, 54, 55, 59, 63 i 67. Les afectacions poden canviar segons l’afluència de persones. En el context de la convocatòria de vaga general, el metro i les altres línies de bus també es poden veure afectats, però es garanteix un mínim del 85% del servei habitual durant tot el dia. Podeu ampliar la informació al web de TMB.

Podeu consultar l’agenda d’activitats del Dia Internacional de les Dones, algunes de la quals estan relacionades amb la campanya municipal “Trenquem el sostre de vidre”.