Afectacions per obres per construcció del nou equipament de Sarrià

Les obres comencen diumenge, 1 d’agost, i es perllongaran fins a l’any 2023. El tram afectat és el del passeig de la Bonanova entre el carrer Major de Sarrià i la Via Augusta.

28/07/2021 14:14 h

Vanessa Castillejo Bella

El dia 1 d’agost a partir de les 9 h, es portarà a terme la implantació de l’obra amb l’anul·lació  del pas de vianants del passeig Bonanova núm. 116 i les tasques de senyalització horitzontal. En tot moment es mantindrà lliure un carril per a cada sentit de circulació.

Restriccions circulatòries i afectacions als vianants, al setembre

El primer carril de circulació de la calçada sentit Besòs del tram del passeig Bonanova comprés entre el carrer Major de Sarrià i la Via Augusta tindrà restriccions circulatòries a partir de l’1 de setembre.

L’horari d’ocupació dels dies laborables serà de 9.30 a 16 h. En canvi els dissabtes serà de 8 a 18 h. L’ocupació del carril i la subdivisió de la calçada es muntarà i desmuntarà diàriament. Hi haurà un operari regulador del trànsit a cada extrem de la restricció.

A més a més de les restriccions de circulació, hi haurà les següents afectacions als vianants. S’anul·larà provisionalment el pas de vianants regulat per semàfor existent a l’alçada del número 116 del passeig de la Bonanova. També es suprimirà el rebaix del pas de vianants existent en la vorera del costat muntanya. A la vorera del costat mar, es col·locarà una barana de protecció des del l’inici de l’obra fins al pas de vianants existent a l’alçada del carrer Major de Sarrià.

Disculpeu les molèsties. Gràcies per la vostra col∙laboració.