Així s’ha viscut Sant Jordi a la ciutat

Malgrat la pluja, el vent i la pedra, la diada de Sant Jordi ens ha deixat imatges inesborrables per celebrar l’amor i la cultura. Els veïns i veïnes de Barcelona han tornat a omplir els carrers de la ciutat per passejar entre parades, comprar roses i buscar els millors llibres per regalar en una diada que per fi ha tornat a la normalitat, però amb novetats.

24/04/2022 14:49 h

Ajuntament de Barcelona

La gran novetat d’aquest Sant Jordi ha estat la superilla literària al centre de la ciutat, a l’Eixample, entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via i entre els carrers de Balmes i Pau Claris. Sense cotxes ni fum i amb 4 quilòmetres de parades de flors i llibres, ha estat un espai per al gaudi de tothom.

Voleu saber com s’ha viscut la jornada de Sant Jordi a la ciutat? Doneu un cop d’ull a les nostres xarxes i descobriu:

Desperfectes a les parades a causa del mal temps

Tot el nostre suport a les persones ferides lleus i als llibreters que van patir desperfectes a les parades per la pluja, el vent i la calamarsa. Responsables de l’Institut de Cultura de Barcelona es reuniran amb la Cambra del Llibre, el Gremi d’Editors, el Gremi de Llibreters i el Gremi de Llibreters de Vell per analitzar els danys i futures actuacions.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades