Alcampo confia en l’experiència del Programa Làbora per a la selecció de personal de la seva nova obertura a Esplugues

22/06/2018 14:05 h

Toni Duarte Blanco

La cadena francesa de supermercats Alcampo ha posat en marxa un procés de selecció amb participants del Programa Làbora, amb l’objectiu de cobrir 150 llocs de treball d’estructura fixe del nou establiment ubicat al futur centre comercial Finestrelles Shopping Center a Esplugues de Llobregat.

La multinacional ha estat recopilant durant els darreres mesos currículums de participants Làbora així com d’altres serveis d’ocupació de la ciutat i de la borsa municipal d’Esplugues, per tal de seleccionar els perfils que més s’ajustin a les seves necessitats de contractació laboral pel nou projecte comercial d’Esplugues.

Avui 72 persones que estant sent ateses actualment al Làbora han participat de les proves psicotècniques inicials del procés de selecció que han tingut lloc a l’Auditori de l’Edifici Mediatic de Barcelona Activa, basades en aptituds, raonaments i competències. Posteriorment es realitzaran les entrevistes individuals finals a aquells/es candidats/es que hagin superat el psicotècnic. Està previst que el nou centre comercial obri les seves portes al públic a finals de 2018.

“Alcampo, com a empresa ocupadora i socialment responsable no podia perdre l’oportunitat de col·laborar amb un dels programes més efectius d’inserció laboral d’aquells/es que són més vulnerables”, assenyala Samuel Barceló, RRHH Alcampo Sant Adrià i Esplugues

Per la seva part, Teresa Roigé, directora general del Programa Làbora, ha destacat la importància d’aquesta col·laboració i ha agraït la oportunitat que representa pels i per les participants del programa de poder accedir al mercat laboral.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia