Nova sala d’estudi permanent a Ciutat Vella

Es posa en marxa una sala d’estudi permanent al districte de Ciutat Vella, l’únic que encara no disposava d’aquest servei. Amb aquesta nova obertura ja són deu les sales permanents de la ciutat, una per cada districte.

18/10/2021 13:18 h

Aram Ramon Perelló

Està ubicada al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ), al carrer de Sant Oleguer, 6-8. La sala estarà oberta de dilluns a dijous, de 20.00 a 23.00 hores, durant tot l’any. L’horari d’obertura s’adapta a l’horari de tancament de l’equipament (a les 20.00 hores) per facilitar que els i les joves que estiguin estudiant a l’espai del CIAJ puguin continuar l’activitat sense canviar d’espai. 

La xarxa de sales d’estudi és un servei municipal que posa a l’abast de la ciutadania espais adequats per estudiar i treballar en horari nocturn. A més, ofereixen la possibilitat de crear-hi grups autogestionats de conversa o intercanvi d’idiomes, en horari de 20.30 a 22.00 hores i de manera gratuïta.

Amb la voluntat d’ampliar l’oferta d’espais on poder estudiar, el Departament de Joventut posa a disposició de la ciutat deu sales d’estudi permanents.

Les sales d’estudi són una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i els districtes de la ciutat.

Per consultar tota la informació sobre la xarxa de sales d’estudi municipal i els horaris i la disponibilitat de places en temps real, es pot visitar el mapa interactiu del web del Departament de Joventut, on hi ha tota la informació dels llocs i horaris de les sales d’estudi.