Amb moto, zero riscos. Fica-t’ho al casc!

El 63% de les víctimes mortals en accidents de trànsit durant el 2019, 14 de 22, van ser motoristes. Per reforçar la sensibilització dels usuaris i usuàries de moto, s’engega ara una campanya a través de les motos multiusuari (‘motosharing’) amb el lema “Amb moto, zero riscos. Fica-t’ho al casc!”. La regulació de les motos compartides contribueix a reduir la contaminació i optimitzar l’ús de l’espai públic.

21/09/2020 14:04 h

Ajuntament de Barcelona

La campanya és una iniciativa del consistori, el RACC i onze operadors de motos multiusuari i té l’objectiu de promoure bones pràctiques de seguretat viària entre els usuaris de moto i recordar-los que:

La regulació del servei de motos compartides, amb més de set mil llicències distribuïdes entre onze operadors, estableix que els vehicles han de ser elèctrics i amb un límit de velocitat de 50 km/h.

L’impuls d’aquesta modalitat de mobilitat compartida contribueix a aconseguir que la ciutat tingui un aire més net i menys soroll, optimitzar l’espai públic i incrementar la seguretat en la circulació de motos.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades