Amb tu, com a casa

Vall d'Heborn Barcelona Hospital Campus, llança la campanya: "Amb tu, com a casa" que té com objectiu recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada.

17/10/2017 13:31 h

barcelona.cat

El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca. Els últims estudis referents en aquest camp, demostren que la implicació de les famílies en els equips és positiva i que millora el pronòstic dels nadons a curt, mitjà i llarg termini.

Un dels objectius d’aquest projecte, és potenciar la inclusió de les famílies com a part de l’equip que cuida el nadó, creant espais que protegeixin i facilitin la seva intimitat i participació, espais on es puguin sentir còmodes i on rebin sempre l’assessorament i el suport dels professionals sanitaris.

El nou centre ajudarà al fet que les famílies aconsegueixin incrementar la seva autosuficiència en la cura del seu fill, així com desenvolupar línies de recerca en competències parentals.

A partir d’avui, totes les persones i empreses que ho desitgin podran fer les seves aportacions a través del web: www.ambtucomacasa.com i a través del portal de donatius Caixa Bank, o bé comprant samarretes Uttopy amb el lema #BornToBeExtraordinary.

 

Més informació