Anul·lats els debats presencials: segueix l'elaboració del PAD a través del Decidim

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

12/03/2020 12:26 h

Districte Sant Andreu

Us informem que, atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de Agència de Salut Pública de Barcelona, s’anul·len les sessions en el marc del procés participatiu del Programa d’Actuació del Districte i dels Pressupostos Participatius.

Tanmateix, us animem a participar en el procés participatiu a través de la plataforma decidim.barcelona. A partir dels següents enllaços i instruccions podreu consultar els projectes de Pressupostos i les propostes de PAD presentats, comentar-los i seguir-los, o bé fer-ne de nous fins el 27 de març.

Us expliquem com fer-ho a continuació:

Podeu presentar un projecte d’inversió a través del següent enllaç:

https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/3768

  • El Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Programa d’Actuació de Districte (PAD) són instruments de planificació del mandat que estableixen les principals línies de treball i prioritats a desenvolupar en cadascun dels 10 districtes de Barcelona.

Podeu consultar les propostes inicials elaborades per l’equip de govern, les aportacions ciutadanes fetes fins ara o fer-ne de noves a través del següent enllaç:

https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3733

Qualsevol persona o entitat pot presentar propostes pel Pla Municipal i projectes pels Pressupostos Participatius. Només cal que tingueu un compte d’usuari/a. Si encara no el teniu, us expliquem com fer-ho a través del següent vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=216hJvdMabQ&feature=youtu.be

Atesa la conjuntura actual, seguirem actuant seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i publicarem qualsevol nova modificació al decidim.barcelona.cat

Us demanem disculpes per les molèsties que aquests canvis us puguin ocasionar.