Aposta per la pràctica de l’atletisme a la ciutat

19/01/2016 11:08 h

Ajuntament de Barcelona

El Govern municipal presenta una mesura de govern en el marc de la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports per a la promoció de l’atletisme a la ciutat. Amb una dotació econòmica de 3.325.000 euros per als pròxims 4 anys, la iniciativa treballarà al voltant de 4 eixos: fomentar l’atletisme entre joves i infants en edat escolar, fomentar-lo entre la població a través de les curses de participació popular, donar suport als clubs d’atletisme de la ciutat i garantir les condicions de les instal·lacions esportives atlètiques.

S’estableixen 2 noves quotes anuals d’utilització de les pistes municipals d’atletisme. Els abonaments anuals dels clubs de la ciutat per a infants i joves de fins a 17 anys costaran 30,21 euros, un 75% menys respecte a les tarifes del 2015. Per a les persones d’entre 18 i 64 anys, el cost és de 171,26 euros, cosa que significa un estalvi del 25% respecte als preus de l’any passat.

D’altra banda, l’Institut Barcelona Esports durà a terme una sèrie d’actuacions de millora a l’Estadi Municipal d’Atletisme Joan Serrahima, a Sants-Montjuïc; al Centre Esportiu Municipal Can Dragó, a Nou Barris, i el Complex Esportiu Municipal Mar Bella, a Sant Martí. Barcelona té actualment 4 pistes d’atletisme municipals a més de la de l’Estadi Olímpic Lluís Companys i 11 circuits esportius per córrer a l’aire lliure.