Aprofita l'estiu per formar-te a Torre Jussana

20/06/2014 19:05 h

Regina Navarro

Un estiu més, Torre Jussana ofereix a totes les associacions de Barcelona la possibilitat d’aprofitar els mesos de juny i juliol per impartir formacions gratuïtes sobre temàtiques diverses.

En aquesta nova oferta formativa d’estiu destaca el cicle “Gènere, interculturalitat i sostenibilitat: eines i recursos per associacions”. Consisteix en tres tallers monogràfics sobre com treballar des de l’associació la perspectiva de gènere, el model intercultural de convivència i la gestió sostenible de l’entitat i com transmetre aquestes qüestions. Cadascun dels tallers anirà a càrrec de membres dels equips tècnics del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), del Programa BCN Interculturalitat i de l’Agenda 21 de Barcelona, respectivament.

D’altra banda, Torre Jussana també ofereix el taller Innovem! Tècniques creatives per al desenvolupament d’accions i projectes. Amb aquesta proposta es pretén donar a conèixer metodologies i processos de treball que permetin desenvolupar la creativitat i afavorir la innovació per aconseguir nous resultats amb les activitats i els projectes que organitzen les associacions.

Finalment, també s’ofereix el curs Lideratge i gestió d’equips, pensat per ajudar les juntes directives a millorar la gestió de les persones i dels equips de treball de l’associació. En aquest curs s’entrenaran les competències per exercir lideratges positius i es posaran en pràctica tècniques i dinàmiques per desenvolupar-los.

 

Més informació: 

-Consulta el catàleg complet de formacions gratuïtes.