Apropar la cuina des dels mercats

14/03/2015 08:32 h

Horta-Guinardó TV

L’associació de comerciants del Mercat de la Vall d’Hebron posa a disposició del barri una aula especialment condicionada per fer-hi tallers de cuina.

Consells pràctics, receptes, idees…  A les instal·lacions del mercat de la Vall d’Hebron hi ha un espai gastronòmic que ofereix tallers per a persones de totes les edats amb l’objectiu d’apropar la cuina als veïns i a les veïnes del barri. Les sessions requereixen  la participació activa dels assistents i tenen una durada màxima de dues hores.

L’oferta d’activitats és variada. Hi trobem des de classes de maridatge de vins fins a tallers de cuina en anglès per a infants.

Dinamitzar el mercat

Amb l’Espai Cuina’m, així és com s’anomena la iniciativa, els comerciants volen que la gent del barri recuperi el costum d’anar al mercat. També pretenen incentivar el comerç local, els vincles entre el veïnat i la cohesió del barri. Amb els tallers i les activitats que hi preparen, volen que els clients visquin noves experiències i també promoure valors positius com portar una dieta saludable, optimitzar recursos o consumir productes de proximitat i de temporada.