Apunta't a ART i PART: gaudiràs de valent

La iniciativa busca convidar el veïnat a explorar els sons de l'entorn amb tallers d'improvisació musical i tindrà dues cites informatives aquesta setmana a l'Ateneu L'Harmonia i el Centre Cívic.

17/01/2018 17:08 h

Districte Sant Andreu

El projecte ART i PART implicarà el veïnat amb la producció artística al barri. Els artistes residents a la fàbrica de creació Fabra i Coats convidaran els i les participants a una exploració musical i dels sons del seu entorn. S’activaran tallers d’improvisació musical, de cos i espai i construcció de volums. Durant el procés de creació es transformaran els edificis i l’espai públic en un amfiteatre contemporani que aculli els artistes del barri i les seves històries. Música, arts visuals, instal·lacions, escènics… Una barreja de llenguatges artístics perquè cadascú trobi la seva veu.

Vols participar en una proposta artística multidisciplinar? Vols recorre el teu barri per re-descobrir-lo? Inscriu-t’hi a través d’aquest formulari o escriu-nos a hola@thegoodgood.org.

Tallers: Taller d’improvisació musical conduïda  + Taller de construcció de volums, vestuari i escenaris sonors + Taller de cos i espai.

Dilluns o dimarts de febrer, març i abril a Fabra i Coats de 18h a 21h

Dispositius (intervencions artístiques a l’espai públic i de contacte amb el barri)Diumenges 25 de febrer, 25 de març i 29 d’abril

Partenaires: Pony ganador, The Good Good, Pedra, Amir Gazit Studio, Mariona Naudin, Fàbrica de creació Fabra i Coats.

Artistes emergents: Veïns i veïnes de Sant Andreu

Col·laboradors: Escola Municipal de Música, Institut Municipal d’Educació de Barcelona, Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures – Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum  i Districte Sant Andreu.