Aquest estiu, posa’t el ‘tattoo’ de moda i fes #amicsdesang, #amicspersempre

01/07/2016 14:02 h

Redacció

L’Ajuntament de Barcelona, col·labora amb la Campanya del Banc de Sang per animar a tothom que pugui donar sang abans o durant les vacances. La sang caduca i calen donacions diàries per atendre els pacients, per això és necessari que mantinguin sempre les reserves.

Durant les vacances sempre baixen les donacions de sang, degut al període de vacances dels ciutadans, el canvi de rutines i les estades fora les fan disminuir. Per animar a la població cinc il·lustradors han dissenyat tatuatges en forma de calcomania, per els donants, inspirats en cinc històries reals de pacients.

La Campanya d’estiu arrenca aquest divendres 1 de juliol a les 11h a la Plaça Catalunya (davant del Triangle), on hi haurà instal·lats dos autobusos de donació i una zona de pícnic post donació.

A partir de divendres, totes les persones que vagin a donar sang a qualsevol dels hospitals amb banc de sang o a les unitats mòbils rebran una calcomania dissenyada especialment per recordar que, quan donen sang, salven vides i fan amics per sempre.

Personatges coneguts com Berto Romero, la Judit Mascó, la Martina Klein, el Màrius Serra, els germans Roca i alguns presentadors de televisió s’han solidaritzat amb la campanya i es posaran un tatto per compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials i sensibilitzar sobre la necessitat de donar sang, també a l’estiu.

Des de l’Ajuntament, animem i encoratgem a tothom per tal de garantir les reserves de sang i fins i tot incrementar-les, així com fer difusió de la campanya a través de les xarxes socials on es poden compartir les fotografies amb els tattos a través de l’etiqueta #amicspersempre, a Facebook o Twitter i Instagram (@donasang).

Entre tots, aconseguirem fer-ho possible, fem amics per sempre.

Més informació