Aquest estiu, un Parc del Tibidabo més accessible

El parc disposa d’atraccions totalment accessibles per a persones amb discapacitat, i aquest any, a més, s’ha publicat un plànol d’accessibilitat del parc amb especificacions per a persones amb discapacitat funcional.

13/06/2018 17:24 h

Redacció

Més de 1.800 alumnes de 67 centres d’educació especial han pogut gaudir avui en igualtat d’oportunitats de totes les atraccions del parc amb motiu de la festa “Un estiu sense barreres” i gràcies als voluntaris de la Creu Roja i Voluntaris 2000.

El parc ja disposa d’atraccions accessibles per a persones amb discapacitat, com la roda panoràmica Giradabo o l’Embruixabruixes, amb vagons adaptats per pujar-hi amb cadira de rodes. També l’autòmat Tretze-Dotze adaptat per a persones amb discapacitat visual que es pot tocar per identificar-ne la forma, els materials de què està fet i els seus mecanismes.

El Parc d’Atraccions Tibidabo continua avançant en el seu compromís de fer els seus espais i atraccions cada cop més accessibles. Per això, aquest any, s’ha publicat un plànol d’accessibilitat del parc, que se suma a la guia d’anticipació per poder preparar la visita amb antelació, i al panell en braille del mirador principal del parc que permet descobrir els espais més emblemàtics de la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades