Adoptem els gats invisibles

Si esteu pensant augmentar la família amb un gat, és molt important que considerem l’adopció per sobre de la compra. Amb l’adopció li estarem salvant la vida a un animal i donant-li una segona oportunitat, i duent a terme un acte de solidaritat i responsabilitat.

19/04/2021 09:18 h

Ajuntament de Barcelona

Al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAAB) tenim molts gats que fa anys que esperen una família.  Alguns d’ells són el que anomenem “Gats Invisibles”. Però, què és un gat invisible?
Són aquells que per la seva raça, edat o condició física passen desapercebuts als ulls dels possibles adoptants. Sovint la gent adopta amb una idea prefixada: sexe, raça, color, edat, tamany. Però ens oblidem que molts cops, són els gats els que ens trien a nosaltres. I que per tenir un color determinat o una certa edat, cap animal hauria de tenir menys possibilitats de trobar una família.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha dut a terme una campanya per fer-los visibles, ‘Adopta un gat invisible’, i cada setmana s’ha anat presentant un dels gats invisibles del CAAB. Es tracta de gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor de les persones voluntàries i treballadores del CAACB.

Encara tenim 4 gats invisibles per adoptar al centre: el Vader, la Kat, la Laura i l’Olivia. Us els presentem:

El Vader és un gat negre de 5 anys, molt independent però també un xic tímid. Per això, necessita que li donin una oportunitat i que, amb paciència, deixin que vagi agafant confiança a poc a poc. Amb la vostra estima segur que se’n surt!

La Kat és una gata de 10 anyets, molt calmada i pacífica. Ja porta 5 anys al centre, i necessita un lloc tranquil on passar la jubilació. Animeu-vos a cuidar-la i estimar-la!

La Laura és una gata de 6 anys, que porta tota la seva vida al centre. És molt tranquil·la i una mica tímida, però li encanta estar amb altres gats. Per això si adopteu dos, estarà molt contenta!

L’Olivia té 3 anys, i ja fa 2 que espera que l’adoptin. És tímida, dolça i tranquil·la. Li agrada que la toquin i xerrar molt, i es porta bé amb els companys. Sereu vosaltres la seva família ideal?

Si voleu conèixer un d’aquests quatre gats fantàstics, o descobrir tots els que han arribat al centre aquests últims dies i setmanes, podeu enviar un correu a adopcionscaab@bcn.cat. Animeu-vos, sens dubte serà una gran experiència!