Apropem la fabricació digital a les escoles per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques

El Programa educatiu de fabricació digital té com a objectiu apropar aquesta vessant tecnològica a la comunitat educativa a través dels ateneus de fabricació de la ciutat. Per a això es faciliten recursos i instruments al professorat i l’alumnat, per tal que puguin incorporar en el seu imaginari les tecnologies de fabricació digital com una eina més en el desenvolupament de la pràctica educativa.

04/11/2021 10:10 h

Ajuntament de Barcelona

Aquest projecte proposa accions educatives per fomentar la reflexió, la creativitat, l’experimentació, l’aprenentatge conjunt i les vocacions científiques i tecnològiques del jovent, especialment entre les noies.

Gràcies a la sistematització de les experiències d’èxit d’algunes escoles i la creació d’espais de transferència de coneixement, durant aquest curs participaran en el programa 32 centres, uns 60 docents i més de 800 alumnes.

La participació de les escoles en aquest programa es pot fer per diferents vies: a través dels programes educatius que impulsen la transformació educativa del centre amb la formació dels docents i els alumnes; participant en activitats que enriqueixen els projectes educatius del centre, o com a servei puntual que dona suport a les diferents necessitats educatives dels centres quant a fabricació digital.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia