Avança la campanya informativa de la recollida selectiva porta a porta a Sant Andreu de Palomar

S'ha celebrat la segona sessió de seguiment amb la presència de la regidora del districte Lucía Martín i l’assistència de més d’una trentena d’entitats, associacions, veïns i veïnes del barri i personal municipals de les diferents àrees implicades.

11/03/2021 11:53 h

Districte Sant Andreu

La recollida porta a porta que s’implementarà a partir del mes de maig al barri de Sant Andreu de Palomar avança en la definició del seu funcionament i compta com a eix principal amb la participació ciutadana a través de la Comissió de Seguiment que es va crear el passat 21 de gener.

Aquest sistema consisteix en lliurar els residus ben separats davant del portal seguint un calendari preestablert per a cada fracció. A Sant Andreu de Palomar es farà recollida porta a porta de l’orgànica, els envasos, el paper i cartró i la resta. El vidre és l’única fracció que es mantindrà en contenidor a la via pública com fins ara.

Es va celebrar la segona sessió de seguiment amb la presència de la regidora del districte Lucía Martín i l’assistència de més d’una trentena d’entitats, associacions, veïns i veïnes del barri i tècnics municipals de les diferents àrees implicades.

En aquesta sessió es va plantejar el funcionament del servei i el recull d’iniciatives provinents de diferents sectors i àmbits del districte, entre elles, les propostes educatives, de participació i de comerç.

El principal repte que tenim el veïnat de Sant Andreu de Palomar amb la implementació d’aquest nou sistema és incrementar la recollida selectiva dels residus per arribar als nivells europeus, ajudar a fer front als efectes de l’emergència climàtica i impulsar l’economia circular.

Si no vas poder assistir a la comissió de seguiment, consulta el document adjunt on hi trobaràs tota la informació.

Etiquetes associades a la notícia