El Port Vell es transforma en un ‘village’ amb motiu del premi de Fórmula 1

Amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, el Port Vell es transformarà, del 13 al 21 de maig, en un espai únic amb l’essència del circuit fusionada amb la de la ciutat: el Village Barcelona & Circuit.

10/05/2022 14:33 h

Ajuntament de Barcelona

El moll de la Barceloneta, al Port Vell, amb gairebé 1.000 metres, disposarà d’un escenari i una pantalla gegant, amb música i dinamitzadors. Hi haurà exposat el cotxe Arrows del 1999 que va pilotar el barceloní Pedro de la Rosa a la Fórmula 1, i també hi haurà una recreació d’un box per dins amb exhibicions d’aturada a boxs. A més, les persones visitants tindran l’oportunitat de fer un canvi de pneumàtics a un monoplaça, tal com fan els equips durant un gran premi, i posar a prova les seves habilitats amb un simulador amb un cotxe bolcat.

Els amants de la competició tindran a la seva disposició una pista de cotxes de slot i una zona de simuladors d’e-sports. Els més petits també tindran el seu espai i podran gaudir d’un circuit de cotxes de pedals.

El Circuit de Barcelona-Catalunya també exposarà un viatge fotogràfic per les seves tres dècades d’història i mostrarà alguns dels seus trofeus més rellevants.

A més, divendres, 13 de maig, a les 18.30 hores, tindrà lloc una taula rodona sobre el Gran Premi de Fórmula 1 conduïda pel periodista Josep Lluís Merlos, en què participaran Josep Lluís Santamaria, director general del circuit, Marc Gené, pilot de Fórmula 1, i Joan Villadelprat, amb una llarga trajectòria com a director d’equips de Fórmula 1.

El Village Barcelona & Circuit parteix d’una estratègia compartida de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya per fer viure el Gran Premi d’F1 a tota la ciutat i així fer-la partícip dels grans esdeveniments.

La iniciativa es repetirà del 27 de maig a l’1 de juny amb motiu del Gran Premi de Catalunya de MotoGP™.

Etiquetes associades a la notícia