A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Més de 88.000 persones visiten la Fira d’Economia Social i Solidària

Prop de quaranta empreses o entitats de consum responsable i economia social i solidària (ESS) han participat en la setena edició de la fira, que té lloc a la plaça de Catalunya, amb el lema “Sumem bo i local. Ara, aquí i tot l’any!”.

31/12/2021 14:11 h

Ajuntament de Barcelona

Durant els 12 dies que ha durat la fira, les 29 casetes han ofert productes elaborats seguint els principis de proximitat, sostenibilitat i justícia social, des d’objectes d’artesania fins a roba i complements tèxtils passant per llibres, cosmètica o joguines. En total, les persones que s’hi han apropat han adquirit més de 7.000 productes.

La fira també ha tingut altres espais destacats, amb aquesta voluntat de sensibilitzar i donar a conèixer hàbits de consum sostenibles i equitatius, com l’Espai de Consum Responsable. Les 1.800 persones que hi han passat han pogut conèixer amb més detall pràctiques i projectes de consum responsable i d’economia social i solidària d’aplicació en el dia a dia.

També s’ha habilitat l’espai l’Esfera, on es podia deixar testimoni de les experiències en aquest àmbit, així com propostes o reflexions, amb l’objectiu d’avançar en el consum responsable i en sintonia amb el lema d’enguany, que posava l’accent en el comerç “bo i local”. Hi han participat més de 750 persones i s’han rebut 40 sol·licituds d’assessorament en profunditat, ateses a la mateixa fira.

A les xarxes s’han compartit amb l’etiqueta #sumemBoiLocal més de 750 idees i projectes.