Primera prova esportiva a la ciutat per “remuntar Barcelona”

Diumenge, 5 de juliol, els carrers de la ciutat tornaran a ser l’escenari d’un esdeveniment esportiu popular. La finalització de l’estat d’alarma i la recuperació de la normalitat impulsen la celebració de la prova “1, 2, 3, a remuntar Barcelona”.

30/06/2020 15:19 h

Ajuntament de Barcelona

L’esdeveniment, organitzat per l’Institut Barcelona Esports, consistirà en una prova de quatre disciplines esportives: natació, ciclisme, cursa a peu i, per acabar, una classe magistral de ciclisme de sala a l’esplanada del Palau Sant Jordi. S’espera que hi participin 600 atletes.

La nadadora Mireia Belmonte, el ciclista Miguel Induráin i el maratonià Martín Fiz seran els ambaixadors de la prova.

Esport amb totes les garanties sanitàries

La prova s’ha dissenyat per garantir les mesures de seguretat i de salut pública. Les persones participants escolliran quan sortiran i en quines modalitats participaran. Es garantirà el distanciament entre les persones que hi participin, es disposarà de gel higienitzant i de mascaretes en tots els segments, hi haurà un guarda-roba en cada sortida i l’equip tècnic estarà equipat amb els elements de seguretat necessaris.

Una triatló per lluitar contra la covid-19

L’esdeveniment multidisciplinari “1, 2, 3, a remuntar Barcelona” destinarà els beneficis de la inscripció dels atletes a la lluita contra la covid-19 que encapçala l’Hospital del Mar, que avança en la recerca i el desenvolupament de mètodes eficients per diagnosticar i tractar els pacients de covid-19, sobretot els més greus.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades