Kíiv, ciutat convidada a la Mercè del 2023

La capital ucraïnesa serà la ciutat convidada a les Festes de la Mercè del 2023, així ho ha aprovat per unanimitat la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, a petició del PP. La invitació ha estat acceptada pel tinent d’alcaldia de Cultura de Kíiv, Valentyn Mondriivski, que ha intervingut de manera telemàtica a la comissió per agrair la proposta.

19/04/2022 16:38 h

Ajuntament de Barcelona

Des del 2007, amb Medellín, Barcelona convida cada any a la Festa Major una ciutat amb la qual manté vincles especials perquè hi presenti la seva escena artística contemporània.

Des de l’inici del conflicte, Barcelona s’ha bolcat a oferir ajut humanitari a la població ucraïnesa, per cobrir les necessitats més bàsiques, atendre les persones refugiades i oferir un corredor cultural per acollir artistes de diferents disciplines en equipaments de la ciutat.

Aquest 2022 la ciutat convidada serà Roma. La potència artística de la capital italiana, escenari d’infinitat de projectes teatrals, musicals i cinematogràfics de gran qualitat, quedarà representada a les festes i formarà part de les programacions de Mercè Arts de Carrer i Mercè Música. L’any 2023 serà l’any de Kíiv.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades