Neix al Zoo una cria d’orangutan

Al maig va néixer al Zoo un orangutan de Borneo. Es troba en perfecte estat de salut i ja se l’ha pogut veure agafada a la mare i alletant-se. És la tercera filla de la Jawi, l’orangutan que també va néixer al Zoo, fa 25 anys, i el Karl.

02/07/2022 10:02 h

Ajuntament de Barcelona

Amb aquesta nova cria, al recinte ja hi viuen set exemplars d’aquesta espècie en perill crític d’extinció al seu hàbitat natural a causa de la desforestació de les selves de Borneo i Sumatra provocada per la tala d’arbres i el cultiu d’oli de palma.

La Fundació Barcelona Zoo en col·laboració amb la Borneo Nature Foundation (BNF) duen a terme programes de conservació, conscienciació i educació de la població local per protegir aquest primat. Aquesta actuació s’afegeix a l’objectiu del nou model de Zoo per contribuir activament a la conservació, la recerca científica i la divulgació de la fauna i els hàbitats naturals, amb un èmfasi especial en la fauna mediterrània i les espècies en perill d’extinció, amb criteris de sostenibilitat i tenint sempre cura del benestar animal. 

Etiquetes associades a la notícia