Tot a punt per al 42, el nou festival de gèneres fantàstics

Del 3 al 7 de novembre, la Fabra i Coats, les biblioteques i les llibreries de la ciutat s’ompliran de les activitats del 42, el primer festival literari de ciència-ficció i fantasia, en què participaran escriptors referents del gènere com Elia Barceló, Marc Pastor o Anna Starobinets.

27/10/2021 11:50 h

Ajuntament de Barcelona

El programa del festival 42 inclou més de setanta activitats com xerrades, tallers, recitals i entrevistes, que giraran entorn de temes com la mitologia, els robots, el posthumanisme, el feminisme o el terror i que dialogaran amb altres narratives com els videojocs, el cinema o els còmics.

A més, aquesta primera edició homenatja clàssics de la ciència-ficció com Douglas Adams o Stanisław Lem, a qui es dedica una exposició a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra. D’altra banda, al recinte de la Fabra i Coats es podrà visitar la mostra “Somnis de robot: 100 anys imaginant éssers artificials”, que combina els textos d’especialistes en el gènere i dibuixos de l’historietista Albert Monteys.

Un altre dels pilars del festival serà l’entrega dels premis 42, que es lliuraran el dissabte 6 de novembre a les millors obres del gènere publicades l’any passat.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia