Convocatòria de places per a persones amb discapacitat per revisar l’accessibilitat de les àrees de jocs infantils

El pla d’ocupació Diversem, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), seleccionarà cinquanta persones amb diversitat funcional perquè col·laborin en la revisió de l’accessibilitat dels espais de joc infantil de la ciutat. Les persones seleccionades s’incorporaran a les tasques de manera esglaonada a partir del novembre. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 d’octubre a l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

14/10/2020 15:45 h

Ajuntament de Barcelona

Les places que s’ofereixen són per a personal tècnic auxiliar i personal ajudant. Les cinquanta persones seleccionades s’hi incorporaran amb contractes de sis mesos a partir del novembre, a excepció del personal tècnic que coordinarà els projectes, que es contractarà per a set mesos.

L’objectiu del Pla d’ocupació 2020, el pla Diversem, és col·laborar en l’elaboració d’un mapa i una base de dades de l’estat de l’accessibilitat dels espais de joc infantil de la ciutat, que inclouen parcs i zones verdes, àrees de joc infantil, places i superilles, entre altres, alhora que es fomenta la inclusió laboral de les persones amb discapacitat. Aquesta tasca es realitzarà amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins i l’Institut d’Infància i Adolescència de Barcelona. Les dades recollides s’incorporaran al Pla de joc de la ciutat de Barcelona.

Les persones interessades en la convocatòria han de disposar del reconeixement d’un grau de discapacitat igual o superior al 33%, d’incapacitació permanent o del reconeixement mèdic d’un trastorn de salut mental. També han d’estar en situació d’atur i inscrites en el Servei d’Ocupació de Catalunya i no han d’estar cotitzant en cap dels règims de la Seguretat Social. D’altra banda, han de disposar de la formació requerida segons la categoria professional a la qual es presentin.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 d’octubre a l‘Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Si voleu més informació, podeu contactar amb l’Equip d’Assessorament Laboral de l’IMPD a través del correu electrònic ealocupacio@bcn.cat o del telèfon 934 132 839 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores). Per a més detalls, consulteu les bases i la convocatòria del Pla d’ocupació 2020 – Pla Diversem.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades