Obert el servei de bany assistit a la platja de la Nova Icària

A partir d’avui entra en funcionament, amb mesures de seguretat sanitària, el servei de bany assistit per a persones amb discapacitat a la platja de la Nova Icària. El servei funcionarà cada dia fins al 27 de setembre.

04/07/2020 11:51 h

Ajuntament de Barcelona

El servei de bany adaptat per a persones amb discapacitat s’ha hagut d’adequar a la situació d’emergència sanitària generada per la covid-19 i al nou estat de les platges de la ciutat després del temporal Gloria. Per garantir les mesures sanitàries i de seguretat, es limitarà la capacitat de l’àrea de bany a 15 persones, amb una distància d’1,5 metres entre elles, i serà necessari demanar cita prèvia. El bany estarà supervisat pel personal tècnic habitual, amb el suport d’un servei d’assistència personal.

La novetat d’enguany és l’ampliació de l’horari del servei, que funcionarà cada dia des del 4 de juliol fins al 27 de setembre, d’11.00 a 15.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Es recomana a les persones que facin ús del servei que vagin acompanyades preferentment de la persona cuidadora habitual.

Les zones del servei de suport al bany assistit disposen d’aparcament amb itineraris accessibles fins a la platja, senyalització visual i tàctil, banys i dutxes adaptats, vestidors, cadires amfíbies, grua elevadora, armilles salvavides, para-sols i personal tècnic perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir del bany.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades