Oberta la convocatòria dels premis Montserrat Roig 2022 de periodisme i comunicació social

Un any més el consistori premia el periodisme i la comunicació social de Barcelona. Del 7 de març al 3 d’abril es poden presentar les candidatures als premis Montserrat Roig, que arriben a la sisena edició consecutiva amb aquest nom i promouen la informació periodística de qualitat sobre temes socials de la ciutat.

07/03/2023 14:48 h

Ajuntament de Barcelona

La nova edició dels premis Montserrat Roig manté les quatre categories de les edicions anteriors: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística i el premi especial del jurat. Enguany els guardons augmenten la dotació fins als 45.000 euros i per primera vegada el premi especial del jurat tindrà una assignació econòmica, de 5.000 euros.

Requisits per a les candidatures

Els projectes que es presentin a les categories de periodisme social o comunicació social s’han d’haver publicat, emès o difós entre el 16 de desembre de 2021 i el 31 de desembre de 2022.

Pel que fa als projectes d’investigació periodística, disposen d’un termini màxim d’un any a partir de la data d’atorgament del premi. En aquesta categoria es proposa que els treballs d’investigació es desenvolupin preferentment en l’àmbit de la cobertura de necessitats bàsiques, l’atenció a la petita infància, la participació ciutadana, les cures a les persones o els efectes de la bretxa digital.

Els treballs han d’estar relacionats amb la ciutat de Barcelona, tant pel que fa al tema tractat com pel que fa al públic objectiu o el marc d’incidència. Al web trobareu tota la informació sobre els premis Montserrat Roig i el procés d’inscripció.

Etiquetes associades a la notícia