Obre el nou parc del Campus Diagonal-Besòs

Pas endavant en el creixement del Campus Diagonal-Besòs amb l’obertura del parc i l’inici de la construcció del nou edifici per a pimes, persones emprenedores i cotreball. La zona universitària és un dels motors de la transformació d’aquesta àrea entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

17/03/2021 15:05 h

Ajuntament de Barcelona

La zona verda i de lleure, de més de 20.000 metres quadrats, cus l’espai universitari, el Port Fòrum i la platja amb els barris del Besòs de Sant Martí i Sant Adrià.

A més, inclou una zona infantil i pistes esportives de futbol i bàsquet per a estudiants i veïnat.

Més investigació i recerca al campus

El nou edifici per a pimes, empreses emergents i espais de cotreball, de més de 7.000 metres quadrats, acollirà persones autònomes i emprenedores que treballen en temes relacionats amb l’activitat d’investigació i de recerca del campus.

Les obres comencen aquest mes de març i acabaran el 2023.

El Campus Diagonal-Besòs del futur

L’ampliació del Campus Diagonal-Besòs inclourà també un nou edifici per a centres i grups de recerca, i un nou espai per a empreses del sector de la sostenibilitat que serà la seu de Barcelona Energia i iniciatives d’economia circular de Barcelona Activa.

Aquest campus universitari, inaugurat l’any 2016 amb l’activitat docent i de recerca, és un dels motors de transformació d’aquesta zona metropolitana entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades