Nova atracció immersiva de realitat virtual al Parc d’Atraccions Tibidabo

El 5 de juliol el Parc d’Atraccions Tibidabo posa en marxa Beyond, una nova atracció immersiva de realitat virtual que permetrà els visitants endinsar-se en un viatge fins a l’històric Edifici Cel, a través del misteri i l’aventura de diferents mons digitals.

30/06/2023 15:11 h

Ajuntament de Barcelona

Els visitants hauran de portar unes ulleres de realitat virtual i dos comandaments i, mentre caminen per l’interior de l’Edifici Cel, aniran veient un clip immersiu que els permetrà viure de primera mà una història emocionant.

L’atracció està inclosa en l’entrada general del parc i per accedir-hi cal reservar el passi de manera presencial a l’exterior de l’atracció i pagar 3 euros, que després es retornaran o es podran bescanviar per un val de restauració.

Beyond és la tercera atracció del parc que incorpora tecnologies immersives. L’any 2017 es va inaugurar el Virtual Express i l’abril passat va entrar en funcionament la realitat virtual a la muntanya russa.

Més hores de diversió a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, el Tibidabo amplia l’horari d’obertura: els caps de setmana de juliol tancarà una hora més tard, a les 22.00 hores, i a l’agost aquest horari ampliat s’aplicarà de dimecres a diumenge.

A més, es recuperen dos dels espectacles amb més èxit de l’estiu. Al juliol, els més petits es retrobaran amb Gerónimo Stilton i, a l’agost, hi haurà l’espectacle nocturn Laser Show.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades