Ampliat el termini per participar en el Premi a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps 2021

Fins al 16 de desembre, les empreses i entitats poden optar al premi en la desena edició d’aquest guardó, que vol reconèixer i fer visible els esforços de les organitzacions per implementar iniciatives d’innovació en l’ús del temps de treball que millorin la vida de les persones i incideixin en la productivitat i l’atracció i fidelització de talent de les organitzacions.

23/11/2021 13:18 h

Ajuntament de Barcelona

En els últims anys, i especialment arran de la pandèmia, les empreses i entitats han introduït canvis rellevants en l’organització i la gestió del temps, combinant el treball presencial i el treball a distància i facilitant la flexibilitat horària i la conciliació. També han incorporat mesures per fer efectiu el dret a la desconnexió digital i han aprofundit en qüestions com la corresponsabilitat de gènere, la reducció del temps de treball amb el mateix salari, l’allargament dels permisos de maternitat i paternitat o els horaris saludables, entre d’altres.

El Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps s’emmarca en el Pacte del temps, un acord de ciutat impulsat per l’Ajuntament de Barcelona que busca el compromís municipal i de les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat per actuar conjuntament i aconseguir una organització social més racional, eficient i respectuosa amb les necessitats de les persones.

Fins al 16 de desembre les empreses i les entitats poden optar al premi, en una de les categories següents:

  • Micro: organitzacions de menys de 10 treballadors/es.
  • Petita: organitzacions a partir de 10 treballadors/es i fins a 50.
  • Mitjana: organitzacions de més de 50 treballadors/es i fins a 250.
  • Gran: organitzacions a partir de 250 treballadors/es.

El jurat està format per persones expertes i representants dels àmbits econòmic, empresarial, comercial, sindical i del món acadèmic rellevants de la ciutat.

Podeu consultar els vídeos de presentació de les iniciatives premiades en les edicions passades, del 2012 al 2020.

Per presentar la candidatura només cal emplenar el formulari amb les dades corresponents (tots els camps són obligatoris), descarregar-lo i signar-lo digitalment. Per formalitzar la presentació de la candidatura, cal fer-ho a través del Portal de Tràmits, i és necessari disposar del certificat digital.

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia