El domini .barcelona amplia la seva visibilitat internacional

Gràcies a la participació en l'associació internacional geoTLD group, el .barcelona tindrà més representativitat dins del sector i podrà intercanviar experiències, així com generar projectes transnacionals amb altres dominis geogràfics.

23/07/2021 16:08 h

Ajuntament de Barcelona

Entrar a ser un dels 37 membres del geoTLD group des d’aquesta primavera passada suposa per al domini .barcelona incorporar-se a una comunitat d’un milió de dominis geogràfics actius i de primer nivell que promou les identitats digitals de les regions, la llengua, la cultura i de les prop de 70 ciutats que l’integren a internet. Entre els dominis de les ciutats més rellevants que en són membres hi ha .berlin, .paris, .london, .tokyo i .madrid, que s’ha incorporat recentment també.

El geoTLD group és una associació internacional no governamental i sense ànim de lucre que vetlla pels interessos dels dominis geogràfics com a via per promoure les identitats locals, per difondre i compartir d’una manera positiva els seus valors, i inclou governs, organitzacions, empreses i associacions de tot el món.

Trobeu aquí tota la informació del domini .barcelona.

Etiquetes associades a la notícia