Formació en línia per trobar feina

El programa actual Barcelona Treball s’amplia amb 25 noves càpsules en línia que completen l’oferta de capacitació en la recerca de feina que està a l’abast de la ciutadania, i l’adapten a les necessitats i la disponibilitat de temps de les persones que decideixen desenvolupar competències transversals i ampliar eines de contacte amb el mercat de treball.

23/05/2019 17:33 h

Ajuntament de Barcelona

Els cursos estan pensats perquè hi puguin accedir tant les persones capacitades tecnològicament com les que requereixen un acompanyament més individualitzat, que es facilitarà des dels espais de recerca de feina de Barcelona Activa.

De fet, la idea és que aquestes càpsules es complementin amb l’oferta formativa presencial, de marcat caràcter pràctic, i permetin personalitzar l’aprenentatge teòric a través de les interaccions grupals.

Els temes dels diferents cursos van des de tècniques per a la definició d’un pla d’acció, fer una carta de presentació o presentar un currículum fins a la millora de les competències emocionals, que impacten en l’autoconfiança de les persones en procés de trobar una feina nova.

Aquestes càpsules es posen a disposició de la ciutadania a través del web Barcelona Treball, de Barcelona Activa. Les persones interessades podran fer la inscripció i realitzar els cursos, oberts de manera continuada i en edicions de 15 dies, a través del seu propi espai personal, un cop feta la identificació per cursar la formació.

Etiquetes associades a la notícia