Rècord d’assistència al Barcelona International Community Day

La novena edició del Barcelona International Community Day s’ha consolidat a la ciutat amb més de cinc mil visitants i una vuitantena d’expositors. Una jornada adreçada a facilitar la integració de la comunitat estrangera que viu i treballa a Barcelona.

22/10/2022 16:25 h

Ajuntament de Barcelona

Enguany el nombre de visitants al Barcelona International Community Day ha estat un 40% superior respecte a la trobada del 2021. La jornada ha ofert un programa d’activitats i ponències amb experts i professionals de 27 nacionalitats diferents. S’han organitzat xerrades i tallers pràctics sobre el que cal saber quan una persona estrangera es trasllada a viure i treballar a la ciutat, o sobre eines i recursos per fer negocis o desenvolupar-se professionalment.

Actualment, el 29% dels residents a la ciutat són persones nascudes a l’estranger, un total de 481.657 persones de 176 països diferents. D’aquestes persones, un 42,7% tenen estudis universitaris o un cicle formatiu de grau  superior.

El Barcelona Community Day és una jornada que forma part d’un pla integral de l’Ajuntament de Barcelona estructurat en una cinquantena d’accions per fomentar l’atracció, l’acollida, la fidelització i la dinamització del talent internacional.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades