Set-centes noves places de formació per obtenir el certificat de professionalitat

Barcelona Activa llança 700 noves places formatives que permetran obtenir la certificació professional i fer pràctiques a empreses. L’oferta formativa s’adreça a persones que estiguin cercant feina o vulguin millorar la seva ocupabilitat, en els sectors estratègics de futur. Les noves formacions s’han de començar abans del 31 de desembre de 2022.

20/11/2022 10:01 h

Ajuntament de Barcelona

Les formacions garanteixen un període de pràctiques formatives a empreses, amb l’objectiu d’obrir les portes cap a la inserció laboral, a més d’acreditar competències quan s’obté una titulació oficial. Es tracta d’una oportunitat especialment interessant per a persones en situació d’atur de llarga durada i per al jovent.

Entre altres mòduls formatius, destaquen els de jardineria, muntatge d’equips elèctrics, soldadura, perruqueria, reparació de joieria, carnisseria, socorrisme, animació fisicoesportiva, dinamització de lleure infantil-juvenil o tanatopràxia.

A més, s’inclouen les formacions d’anglès, alemany i francès, a través de les col·laboracions amb l’Escola Oficial d’Idiomes.

Com apuntar-s’hi

Ja es poden fer les inscripcions a través del web de Barcelona Activa. Les diferents certificacions professionals i formacions es fan en instituts i centres educatius de referència a Barcelona.

La iniciativa és fruit d’un conveni amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la participació del Consorci d’Educació de Barcelona a través d’instituts de referència de la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia