Torna la Time Use Week

La Time Use Week tindrà lloc del 24 al 28 d’octubre i reunirà més de cent ponents d’arreu del món, experts en les polítiques del temps. L’edició d’enguany, amb el títol “Temps i (des-)igualtats”, pretén reivindicar els diversos projectes que les institucions estan liderant per construir una societat més igualitària, saludable, eficient i sostenible. A més, inclou la Trobada Mundial de Municipis i Regions per a les Polítiques del Temps i actes en diferents localitats catalanes.

21/10/2022 11:11 h

Ajuntament de Barcelona

Els actes de la Time Use Week 2022 se centren en diferents dimensions de les polítiques del temps, com ara la conceptualització del dret al temps i com avançar-hi, i en propostes de futur sobre l’organització del temps de treball analitzant experiències d’altres països.

La Trobada Mundial de Municipis i Regions per les Polítiques del Temps serà una oportunitat per mostrar i intercanviar experiències reals per tenir usos del temps equilibrats per a tota la ciutadania.

Estendre les bones pràctiques a tot el territori

El 27 d’octubre es presentarà la nova Xarxa Catalana pel Dret al Temps, que busca estendre les polítiques del temps a tot Catalunya.

La majoria d’actes tindran lloc a l’Edifici Media-Tic de Barcelona, tot i que per primera vegada s’han previst actes en altres localitats catalanes.

La Time Use Week l’organitza l’associació catalana promotora de polítiques del temps, la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society (BTUI), juntament amb les diferents administracions locals.

Etiquetes associades a la notícia