Cap d'Any i Cavalcada de Reis amb espais reservats per a persones amb discapacitat

A l'espectacle de Cap d'Any a la Font Màgica de Montjuïc i al recorregut de la Cavalcada de Reis 2023, hi haurà espais reservats per a persones amb discapacitat. La Cavalcada també comptarà amb serveis d'interpretació en llengua de signes.

23/12/2022 17:12 h

barcelona.cat

Cap d’Any 2022

Acomiada l’any 2022 i dona la benvinguda al 2023 amb el compte enrere més espectacular! El dissabte 31 de desembre a l’avinguda Reina Maria Cristina – Font Màgica de Montjuïc, de 21.30 hores a les 00.15 aproximadament.

La companyia Groupe F és l’encarregada de l’espectacle de música, pirotècnia, escenografia i innovació tecnològica.

Es disposarà d’un espai reservat per a persones amb discapacitat a la cantonada de l’avinguda de la Reina Maria Cristina amb l’avinguda de Rius i Taulet. Es recomana arribar-hi amb antelació degut al gran nombre de persones que es preveu que hi assisteixin.

Tota la informació al web oficial de l’Espectacle de Caps d’Any a la Font Màgica.

Cavalcada de Reis 2023

Vine a rebre Ses Majestats i el seu seguici a la cavalcada més màgica, el recorregut de la qual es modifica enguany! És el dijous 5 de gener a partir de les 18 hores.

A les 16.00 hores del 5 de gener, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran un any més a la plaça del Portal de la Pau. Allà seran rebuts per l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau.

A les 18.00 hores, els Reis d’Orient i el seu seguici iniciaran la Cavalcada, amb un nou recorregut a causa de les obres de la via Laietana: passarà pel passeig de Colom, seguirà per l’avinguda del Paral·lel i pujarà per la ronda de Sant Pau i pel carrer d’Urgell, abans de girar pel carrer de Sepúlveda. Acabarà a la Font Màgica de Montjuïc a les nou tocades.

A l’arribada dels Reis d’Orient al Portal de la Pau es disposarà d’un servei d’interpretació en llengua de signes durant els seus parlaments, i d’espais reservats per a persones amb discapacitat.

Durant el recorregut, es disposarà d’espais reservats per a persones amb discapacitat al pla de Palau (cantó mar) i a la plaça d’Espanya (al tram entre l’avinguda del Paral·lel i l’avinguda de la Reina Maria Cristina). Es recomana arribar-hi amb antelació degut al gran nombre de persones que es preveu que hi assisteixin.

Tota la informació al web oficial de la Cavalcada de Reis 2023.

Notícies relacionades