Reconeixement als bombers jubilats i a entitats que col·laboren amb el cos

El cos de Bombers de Barcelona celebra la seva diada amb diferents actes. La jornada s’inicia amb l’acte institucional d’entrega de guardons als bombers que s’han jubilat el 2019 i de plaques de reconeixement a diferents organismes que col·laboren amb el cos en diferents àmbits. Els actes continuen diumenge, 8 de març, amb una jornada de portes obertes a l’Espai Bombers i la tradicional ofrena floral davant l’estàtua de Sant Joan de Déu, patró dels bombers.

06/03/2020 11:40 h

Ajuntament de Barcelona

Durant l’acte s’han lliurat un total de dotze genoveves als membres del cos que s’han jubilat el 2019, i tres plaques de reconeixement a l’Autoritat Portuària de Barcelona, a Transports Metropolitans de Barcelona i al Patronat de Collserola. Els tres organismes col·laboren amb el cos de Bombers de Barcelona cedint espais i materials per reforçar la formació del col·lectiu. Durant el matí, a la plaça de Sant Jaume s’hi han exposat els vehicles nous que ha adquirit recentment el cos. Són sis bombes lleugeres que reforcen les tasques d’extinció d’incendis i de salvament i es poden utilitzar tant en entorns urbans, com forestals.

Ofrena floral i portes obertes a l’Espai Bombers

Diumenge, 8 de març, hi haurà una jornada de portes obertes a l’Espai Bombers, de les 11.00 fins a les 15.00 hores, per celebrar el dia del patró del cos, Sant Joan de Déu. Al matí també tindrà lloc la tradicional ofrena floral al pati de l’Espai Bombers en homenatge als bombers caiguts en acte de servei.

Etiquetes associades a la notícia