Arriba el BBC Barcelona 2022, congrés de tecnologia de suport i comunicació augmentativa

El regidor d'Infància, Joventut, Persones Grans, Persones amb Discapacitat i president de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Joan Ramon Riera, participarà en l'acte d'inaguració del congrés.

24/05/2022 10:21 h

barcelona.cat

Del 26 al 28 de maig tindrà lloc el congrés BBC 2022 organitzat per la Fundació Romper Barreras en el World Trade Center Bardelona.

El congrés vol ser un lloc de trobada entre professionals, persones usuàries, famílies, empreses i institucions que són conscients que la tecnologia de suport i la comunicació augmentativa poden millorar i produir un canvi significatiu en la vida de les persones amb discapacitat.

Durant els tres dies que durarà l’esdeveniment intervindran experts en l’àmbit i s’exposaran les millors experiències d’aplicació de la tecnologia per a la inclusió i la participació.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Participació de l’IMPD

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans, Persones amb Discapacitat i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Joan Ramon Riera, participarà en l’acte d’inauguració del congrés que tindrà lloc el dia 26 de maig a les 9 hores. També hi participarà el president de la Fundació Romper Barreras, Borja Romero i, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera.

Podeu consultar més informació a la web del Congrés BBC Barcelona 2022.