Art contemporani en essència: comença el Barcelona Producció 2021-2022

La Capella, l’espai que l’Institut de Cultura de Barcelona dedica a la creació emergent, inaugura la programació del Barcelona Producció 2021-2022, que aborda temes de forta rellevància des de l’art contemporani, amb l’exposició “Makemebelieve Neuromancer”, una instal·lació immersiva que explora la idea de la transitorietat.

23/02/2021 14:49 h

Ajuntament de Barcelona

L’edició del Barcelona Producció d’enguany presentarà quinze projectes de diferents artistes, amb What the Cell! Una mirada macro a la unitat de la vida, de Teresa Rubio, com a projecte de mediació que trenarà els diversos projectes artístics de la comunitat propera a La Capella.

El tret de sortida el dona l’exposició de Lucía C. Pino, “Makemebelieve Neuromancer”, que es podrà visitar fins al 30 de maig de 2021. L’artista ha mostrat la seva obra en instal·lacions com ara Arco, Dialica, Et-hall o el CCCC, entre moltes d’altres, i ha exposat a Nova York, Milà o Sydney. A més, ha estat premiada com a millor artista espanyola del 2020 per DKV- Swab.

Els projectes seleccionats per a l’edició del 2021-2022 volen fer reflexionar el públic sobre temes com l’anàlisi crítica dels avenços tecnològics, la consciència ecològica i la idea de comunitat.

A més de Lucía C. Pino i Teresa Rubio, el Barcelona Producció 2021-2022 el formen Gerard Ortín, Oscar Holloway, Christian Alonso, Jaume Ferrete, Mercè Ortega, Julián Pacomio, NeuroDungeon, Cristian Herrera, Mario Santamaría, Du-Da (Sarai Garcia, Belén Soto, Sonia G Villar i Clara Piazuelo), Martín Vitaliti, Anna Pascó i Ariadna Parreu.

Quinze anys donant a conèixer l’art contemporani

El programa Barcelona Producció va néixer l’any 2006 per incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies. Amb aquesta iniciativa, La Capella ofereix suport a les necessitats econòmiques i de producció de la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència.

Etiquetes associades a la notícia