Barcelona a Rio, els nostres esportistes olímpics: Beatriu Gómez

06/09/2016 08:04 h

Institut Barcelona Esports

Arriben els Jocs Olímpics i a l’Institut Barcelona Esports seguirem molt de prop el transcurs d’aquesta trobada esportiva imprescindible, que enguany ens duu fins a Rio de Janeiro, al Brasil. D’entre els més de deu mil esportistes que hi prendran part, una cinquantena llarga manté un vincle directe amb la capital catalana, perquè hi han nascut o perquè hi viuen a causa de la seva activitat com a professionals de l’esport. És per això que, al llarg d’aquest mes d’agost tan excepcional, donarem a conèixer els noms de tots els barcelonins que integraran la representació de la ciutat als Jocs Olímpics, i ho farem amb una sèrie de reportatges en format breu que explicaran el camí que han hagut de recórrer fins a arribar a la cita de Rio. Una bona oportunitat per seguir l’evolució dels millors esportistes de la nostra ciutat!

Beatriu Gómez Franquet

Beatriu Gómez va néixer a Barcelona el 6 de maig del 1987. És una esportista amb una discapacitat física que competeix en modalitat de tàndem amb la seva companya Pepi Benítez.

La ciclista catalana pertany a l’equip Marenito – Ca n’Anglada. Al seu palmarès destaquen la 33a posició al I Trofeu Bicicletas Jonny (cdE) el 2015 i la 18a posició al II Trofeu de Ciclisme Femení de Zamora el 2013 i el 2014.