Barcelona Activa reactiva el servei d’assessorament especialitzat en el tèxtil sostenible i les cures

Les organitzacions que treballen en el sector del tèxtil sostenible i de le cures que treballen els valors de l'Economia Social i Solidària (ESS) tenen ara a l'abast un servei de Barcelona Activa que els guia en la seva estratègia i consolidació.

11/06/2021 11:17 h

Ajuntament de Barcelona

Barcelona Activa torna a posar en marxa l’assessorament dirigit a organitzacions i projectes del sector del tèxtil sostenible i les cures que treballen en els valors de l’Economia Social i Solidària (ESS). Aquest servei especialitzat en sectors estratègics ofereix l’assessorament a través d’un equip expert. La metodologia parteix de l’estudi i exploració de cada sector i de la identificació de reptes i necessitats socioempresarials. Per això, s’ha tingut en compte la pluralitat d’actors que configuren cada àmbit, les diferents activitats de projectes i organitzacions i els diferents graus de maduresa i etapes per desenvolupar les eines més adequades.

A qui es dirigeix?

  • Projectes no constituïts en fase inicial o d’ideació i que s’ubiquin en algun dels sectors estratègics i tinguin impacte social i/o ambiental.
  • Organitzacions del sector de les cures o el tèxtil sostenible ja constituïdes que vulguin assessorar-se en alguna àrea concreta: estratègia empresarial, comercialització, governança interna, comunicació i màrqueting, etc.
  • Projectes o organitzacions madures o en fase de consolidació que operen en l’àmbit de l’ESS i el tèxtil sostenible o les cures, que es trobin en procés de redefinició estratègica, vulguin millorar la sostenibilitat, adaptar-se a nous escenaris, processos d’innovació socioempresarial o obertura de noves línies de negoci.

Què oferim?

  • Realització d’una diagnosi inicial.
  • Acompanyament individualitzat a partir d’un pla de treball consensuat.
  • Acompanyament en el procés de materialització del model de negoci per a projectes emprenedors (model de negoci, pla financer, estratègia de comunicació, format jurídic, etc.).
  • Identificació d’àrees prioritàries d’acompanyament per a organitzacions ja constituïdes: model de negoci, governança interna, sostenibilitat econòmica, comercialització, recerca de finançament, etc.
  • Resolució de dubtes en relació al vostre projecte.

Per tal de demanar assessorament cal enviar un correu electrònic a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat especificant que voleu sol·licitar assessorament especialitzat en sectors estratègics, el nom del projecte/organització, en quin sector d’activitat s’ubica, nom i cognoms i telèfon de la persona de contacte. Un cop rebuda la sol·licitud, l’equip de Barcelona Activa es posarà en contacte per tal de realitzar una breu entrevista inicial.

El servei d’assessorament especialitzat en sectors estratègics forma part del Programa per a organitzacions que presten serveis de cures des de l’Economia Social i Solidària i del Revesstim el tèxtil, el programa per a iniciatives del sector tèxtil sostenible.

 

 

Etiquetes associades a la notícia