Barcelona acull les V jornades especialitzades en contractació pública i responsabilitat extraterritorial

29/09/2022 14:00 h

Ajuntament de Barcelona

El Grup de compra pública socialment responsable, al qual l’Ajuntament de Barcelona dona suport des de 2012, organitza els proper 16 i 17 de novembre de 2022 les V jornades especialitzades en contractació pública i responsabilitat extraterritorial en drets humans.

Amb el subtítol “L’impuls d’un model de compra pública basat en la protecció dels Drets Humans” aquest any s’ha volgut reforçar la internacionalització de les jornades i el retorn a la presencialitat.

És per això que s’ha fet coincidir amb 2 altres esdeveniments que feia més de 3 anys que no es realitzaven físicament:

  1. Reunió del Grup de treball internacional en compra pública ètica (IWGEPP), que reuneix a administracions públiques i entitats de la societat civil. Aquest grup fa anys que treballa per avançar en la garantia dels drets laborals, socials i ambientals bàsics en les cadenes de subministrament globals del sector públic.
  2. Trobada de les institucions públiques afiliades a la xarxa Electronics Watch (EW). L’Ajuntament de Barcelona forma part des del 2016 de la xarxa EW que s’encarrega de fer el seguiment dels drets laborals i socials a les cadenes de producció de la maquinaria TIC que compra l’Ajuntament. Més de 400 administracions públiques i ONGs de tot el món formen part d’aquesta xarxa. La reunió es farà el 17 de novembre a la tarda i el 18 de novembre tot el dia, sota invitació.

Etiquetes associades a la notícia