Barcelona celebra la 24a Gran Festa del Cor

El proper 7 d’octubre la Fundació CorAvant i l’AACIC amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona preparen la 24a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita al Parc d’Atraccions Tibidabo.

28/09/2018 09:27 h

barcelona.cat

La cardiopatia congènita és una malformació de l’estructura del cor que s’inicia des del primer moment de la gestació que requereix de seguiment mèdic al llarg de tota la vida i, sovint, de tractament quirúrgic. A Catalunya, cada setmana neixen 14 infants amb cardiopatia congènita (1 de cada 120 naixements). És la patologia congènita que té més alt l’índex d’incidència.

Amb aquesta festa solidària es vol donar a conèixer la realitat de les persones que viuen amb un problema al cor des del seu naixement i recaptar fons per tal de garantir la continuïtat i la qualitat dels projectes i serveis que des de l’Associació oferim a les persones amb aquesta patologia, les seves famílies i els professionals que intervenen a les seves vides.

La Gran Festa del Cor es pot dur a terme gràcies a la tasca de 60 voluntaris i voluntàries que s’encarreguen de les tasques logístiques, d’informació, sensibilització i tallers.
També comptarem amb la col·laboració voluntària de les colles geganteres i castelleres de Santa Coloma de Gramenet així com la participació d’escoles de dansa en l’exhibició de Dansa “Batego per tu”.

La Fundació CorAvant i l’AACIC  treballen conjuntament en el territori català amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb cardiopatia congènita. La Fundació s’encarrega dels serveis d’atenció directa i l’Associació es centra en el desenvolupament i execució de projectes de voluntariat, participació i sensibilització vers les cardiopaties congènites.

Entrada solidària

El dia de la festa, puja al Tibidabo i demana a les taquilles del Parc l’Entrada Solidària! (No hi ha venda anticipada. El Parc s’encarrega de la venda de les entrades a les seves taquilles)

  • Fins a 16 anys: 6 euros
  • A partir de 17 anys: 26 euros

Més informació: http://www.aacic.org/ca/projects/24a-gran-festa-del-cor-al-parc-atraccions-tibidabo/