Barcelona festeja el Dia Internacional dels Arxius

El 9 de juny arreu del món se celebra el Dia Internacional dels Arxius. A partir del dia 7 es duran a terme exposicions, tallers, visites comentades, jornades de portes obertes i taules rodones a diferents centres d’arxiu. Participeu-hi!

Coincidint amb la fundació del Consell Internacional d’Arxius de la UNESCO, el 9 de juny de 1948, se celebra el Dia Internacional dels Arxius arreu del món.

Barcelona se suma a la cita amb l’objectiu de realçar davant la ciutadania el paper clau que desenvolupen els arxius com a garants de la seguretat i la transparència de les actuacions de l’Administració, com a promotors de la preservació de la memòria històrica i com a protectors del dret de tothom a accedir a la informació i al coneixement.

L’Arxiu Municipal de Barcelona us convida a participar en un programa ampli i variat d’activitats amb exposicions, tallers, visites, jornades de portes obertes i taules rodones. Es faran a partir del dia 7 de lluny i al llarg de dues setmanes, en els diferents centres d’arxiu.

Podeu consultar el programa d’activitats del Dia Internacional dels Arxius en el document adjunt.

Programa Dia Internacional dels Arxius 2016

Més informació:

Arxiu Municipal de Barcelona
www.bcn.cat/arxiu
www.facebook.com/bcnarxiumunicipal