Barcelona inaugura la seva presència a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires

26/04/2019 19:19 h

Xavier Amat

El Comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, la directora de la Fundación El Libro, Maria Teresa Carbano; i l’antropòloga argentina Rita Segato han inaugurat aquest 26 d’abril la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires, que enguany acull Barcelona com la Ciutat Convidada d’Honor.

Més de 200 persones del sector editorial català i argentí, escriptors i escriptores, autoritats i agents literaris han brindat conjuntament per celebrar l’inici dels 21 dies d’activitats de Barcelona a la Feria del Libro. L’estand de la capital catalana està situat al Pabellón Amarillo de La Rural.

El programa de Barcelona a la FIL Buenos Aires inclou més de 50 autors i il·lustradors catalans i barcelonins que desenvoluparan, dins i fora de la Feria, 120 activitats culturals acompanyades per més de 70 destacats autors i periodistes argentins. Unes 40 editorials catalanes han estat representades a l’estand de la ciutat. La participació de Barcelona a la Feria del Libro de Buenos Aires compta amb xerrades, homenatges, diàlegs de reconeguts escriptors, mostres, concerts i un estand de 200 metres quadrats, amb un auditori i llibreria inclosos. El programa vol promoure els escriptors de Barcelona, Catalunya, Illes Balears, País Valencià i Andorra a la capital argentina, millorar la presència de la literatura catalana a Amèrica Llatina i reforçar els llaços d’intercanvi cultural entre Barcelona i Buenos Aires. Tota la programació la trobareu aquí.